0751 102 029
comenzi@sarmis-electrice.ro

Bec halogen EcoClassic30 70W E27 PHILIPS

SKU :
ECO70WCL
Bec halogen 70W E27 A55 CL
3.50 RON TVA inclus
Cantitate :

Becul cu halogen Philips EcoClassic are forma becului traditional cu incandescenta, dar este mai puternic si mai durabil. Acesta contine un filament din tungsten, precum becurile normale cu incandescenta, dar este umplut cu gaze halogene. Emite o lumina alba, proaspata, cu o redare remarcabila a culorii, ceea ce face ca acest tip de bec sa fie ideal pentru multe aplicatii.

Sursa de iluminat are o putere de 70W (echivalentul unui bec traditional cu o putere de 92W) si un flux luminos de 850lm si asigura o lumina calda, relaxanta, avand o temperatura de culoare de 2800 K. Acest tip de bec este recomandat pentru a fi utilizat in living, dormitor, intrucat creeaza o atmosfera calda si primitoare.

Becul este conceput sa poata functiona la temperaturi foarte ridicate, pentru a obtine performante optime. Acest bec cu halogen de la Philips poate fi reglat in intensitate, cu ajutorul oricarui variator, de la o lumina puternica, stralucitoare, la o lumina discreta, placuta. Puteti regla intensitatea luminoasa la valori peste 60% din voltajul nominal, insa este recomandat sa readuceti lampa la luminozitate totala cu un minut inainte de stingere.

Becul cu halogen Philips are o durata de viata de doua ori mai mare decat cea a becurilor cu incandescenta traditionale datorita ciclului de regenerare a halogenului. Gazele halogene ajuta particulele evaporate de tungsten sa se depuna inapoi pe filament si nu pe peretele lampii, acest lucru intarziind ruperea filamentului si prelungind durata de viata a becului. Acest lucru ajuta si la mentinerea unui flux luminos constant pe intreaga durata de viata a becului (se reduce semnificativ innegrirea becului).

Becul cu halogen Philips EcoClassic este solutia ideala pentru dumneavoastra daca va doriti:

  • O alternativa ecologica a becurilor cu incandescenta;
  • Un bec de dimensiuni compacte, usor de montat;
  • Reducerea costurilor de inlocuire datorita duratei de viata mai mari;
  • Lumina instantanee, fara a necesita timp de incalzire;
  • Calitate superioara a luminii, cu o redare excelenta a culorilor (IRC=100);
  • Reglare completa a intensitatii luminoase (intre 0 si 100%) pentru toate nivelurile de luminozitate.

Etichetele produsului Bec halogen EcoClassic30 70W E27 PHILIPS

halogen, ecoclasic