0751 102 029
comenzi@sarmis-electrice.ro

CLEMA BRANSAMENT DE DERIVATIE CU DINTI CDD45

SKU :
V001190
CLEME DE DERIVATIE CU DINTI PENTRU BRANSAMENTE
7.00 RON TVA inclus
Cantitate :

UTILIZARE

Utilizată în realizarea branşamentelor aeriene de joasă tensiune cu conductoare izolate torsadate de dimensiuni mici si medii. Permite racordarea atât a conductoarelor de aluminiu , cât şi a celor de cupru.

Asigură alimentarea cu energie electrică a corpurilor de iluminat public, de la reţeaua aeriană mono sau trifazată, executată cu cablu torsadat sau conductoare izolate, fără secţionarea acestora.

DESCRIEREA ŞI PRINCIPIUL DE FUNCŢIONARE

– permit realizarea legaturii electrice pe orice tip de conductor (aluminiu, cupru, unifilar sau multifilar) datorita materialelor utilizate si a tehnologiei speciale de acoperire folosite pentru fabricarea dintilor potentialul electrochimic este pactic egal atat pentru cupru cat si pentru aluminiu;

– rezistenţă mecanică net superioară şi fiabilitate sporită in exploatare datorita materialelor folosite pentru carcase si capete de surub;

- datorita profilului dinţilor şi a capetelor speciale de şuruburi cu limitatoare de cuplu asigură penetrarea controlată a conductorilor, contacte electrice mai ferme, implicit rezistenţe de contact mai mici;

- asigură un montaj sigur in exploatare şi usor de realizat.

1. Corp inferior fabricat prin injecţie din materiale plastice termoplaste, aditivate pentru rezistenţă mărită la acţiunea radiaţiilor UV precum şi pentru rezistenţă mărită la propagarea flăcării şi autostingere în lipsa acesteia. Are rolul de a susţine puntea cu dinţi pe partea interioară, de a asigura o bună etanşare a dinţilor, după strângere (împreună cu burduful), şi de a asigura fixarea piuliţei speciale în locaşul destinat ei de pe partea exterioară.

2. Corp superior fabricat prin injecţie din materiale plastice termoplaste aditivate pentru rezistenţă mărită la acţiunea radiaţiilor UV precum şi pentru rezistenţă mărită la propagarea flăcării şi autostingere în lipsa acesteia. Are rolul de a susţine puntea cu dinţi pe partea interioară, de a asigura o bună etanşare a dinţilor, după strângere (împreună cu burduful), şi de a asigura fixarea şaibei pe partea exterioară.

3. Burduf fabricat prin injecţie din materiale plastice termoplaste cu structură elastică, aditivate pentru rezistenţă mărită la acţiunea radiaţiilor UV precum şi pentru rezistenţă mărită la propagarea flăcării şi autostingere în lipsa acesteia. Are rolul, împreună cu cele două segmente ale corpului, de a asigura etanşarea zonelor perforate de dinţi de pe cablu împotriva pătrunderii apei.

4. Punţi cu dinţi fabricate prin ştanţare din tablă de alamă şi sunt protejaţi climatic prin stanare. Au rolul de a perfora izolaţiile conductoarelor , de a asigura un bun contact electric cu fiecare conductor în parte şi prin aceasta de a asigura un bun transfer energetic de la linia principală la derivaţie.

5. Şaibă specială - confecţionată prin ştanţare - ambutisare din tablă de oţel şi protejată împotriva coroziunii prin zincare, are rolul de a asigura un efort de strângere uniform distribuit pe suprafaţa corpului superior, respectiv pe dinţii aferenţi acestuia.

6. Piuliţa speciala – confecţionata prin ştanţare – ambutisare din tabla de otel, protejata împotriva coroziunii prin zincare, apoi prelucrata pentru filetarea găurii de strângere. Are rolul de a asigura un efort de strângere uniform distribuit pe suprafaţa corpului inferior, respectiv pe dinţii aferenţi acestuia.

 

Etichetele produsului CLEMA BRANSAMENT DE DERIVATIE CU DINTI CDD45

clema bransament, cdd45