0751 102 029
comenzi@sarmis-electrice.ro

Colier nailon negru 100 x 2.5 mm

SKU :
50053
Colierele de nailon Elvon, cunoscute și sub numele de cravată zip, sunt elemente de prindere, specifice pentru legarea împreună a mai multor cabluri electrice sau de telecomunicații.
Fisa Tehnica:
61_colier-nailon-negru-100-x-2-5-mm_.pdf
0.05 RON TVA inclus
Cantitate :
Utilizare
Colierele de nailon Elvon, cunoscute .i sub numele de cravata zip, sunt elemente de prindere, specifice pentru legarea împreuna a mai multor cabluri electrice sau de telecomunica.ii.
Principiul de func.ionare este simplu .i eficient, datorat mecanismului cu clichet. Odata ce vârful ascu.it al colierului este introdus în deschizatura mecanismului de strângere, dupa ac.ionarea prin tragere, colierul îndepline.te functia necesara fixarii manunchiului de cabluri.
Colierele de nailon Elvon sunt disponibile intr-o gama variata, in functie de aplicatii si domeniul de utilizare.
Colierele Elvon sunt confectionate din cele mai bune materiale, rezistente la tensiuni mecanice ridicate si la actiunea razelor ultraviolete.
Instructiuni montaj
- Pentru ob.inerea celor mai bune rezultate, se recomanda utilizarea sculelor special destinate strângerii colierelor; de asemenea, se pot strânge manual.
- Colierele clasice sunt u.or de utilizat, montajul lor fiind liber sau asigurat de supor.i speciali de fixare pe diverse suprafe.e prin sus.inere cu banda autoadeziva sau, în func.ie de utilizare, prin supor.i cu prindere prin elemente de fixare (.uruburi autoforante, cuie, etc).
- Colierele cu deschidere sunt reutilizabile dupa strângere, excelent destinate situa.iilor în care se intervine în mod regulat asupra elementelor fixate.
- Acestea sunt extrem de u.or de utilizat, permi.ând deschiderea prin simpla apasare a butonului de eliberare al colierului. Dupa interven.ie, colierul se poate strânge fara a suferi deteriorari.
- Colierele tip diblu sunt recomandate situa.iilor în care se dore.te organizarea cablurilor într-un tablou. Utilizarea acestora se face prin introducerea capului diblu al colierului în gaurile efectuate direct în contrapanou.
- Colierele cu sistem propriu de fixare asigura montaje simple, fara a mai fi necesare alte elemente complexe de sus.inere.

Etichetele produsului Colier nailon negru 100 x 2.5 mm

colier, colier negru