0751 102 029
comenzi@sarmis-electrice.ro

Colier nailon transparent 300 x 4.5 mm

SKU :
50112
Colierele de nailon Elvon, cunoscute și sub numele de cravată zip, sunt elemente de prindere, specifice pentru legarea împreună a mai multor cabluri electrice sau de telecomunicații.
Fisa Tehnica:
46_colier-nailon-transparent-300-x-4-5-mm_.pdf
0.15 RON TVA inclus
Cantitate :
Utilizare
Colierele de nailon Elvon, cunoscute și sub numele de cravată zip, sunt elemente de prindere, specifice pentru legarea împreună a mai multor cabluri electrice sau de telecomunicații.
Principiul de funcționare este simplu și eficient, datorat mecanismului cu clichet. Odată ce vârful ascuțit al colierului este introdus în deschizătura mecanismului de strângere, după acționarea prin tragere, colierul îndeplinește functia necesara fixarii manunchiului de cabluri.
Colierele de nailon Elvon sunt disponibile intr-o gama variata, in functie de aplicatii si domeniul de utilizare.
Colierele Elvon sunt confectionate din cele mai bune materiale, rezistente la tensiuni mecanice ridicate si la actiunea razelor ultraviolete.
Instructiuni montaj
- Pentru obținerea celor mai bune rezultate, se recomandă utilizarea sculelor special destinate strângerii colierelor; de asemenea, se pot strânge manual.
- Colierele clasice sunt ușor de utilizat, montajul lor fiind liber sau asigurat de suporți speciali de fixare pe diverse suprafețe prin susținere cu bandă autoadezivă sau, în funcție de utilizare, prin suporți cu prindere prin elemente de fixare (șuruburi autoforante, cuie, etc).
- Colierele cu deschidere sunt reutilizabile dupa strângere, excelent destinate situațiilor în care se intervine în mod regulat asupra elementelor fixate.
- Acestea sunt extrem de ușor de utilizat, permițând deschiderea prin simpla apăsare a butonului de eliberare al colierului. După intervenție, colierul se poate strânge fără a suferi deteriorări.
- Colierele tip diblu sunt recomandate situațiilor în care se dorește organizarea cablurilor într-un tablou. Utilizarea acestora se face prin introducerea capului diblu al colierului în găurile efectuate direct în contrapanou.
- Colierele cu sistem propriu de fixare asigură montaje simple, fără a mai fi necesare alte elemente complexe de susținere.

Etichetele produsului Colier nailon transparent 300 x 4.5 mm

colier, colier transparent