0751 102 029
comenzi@sarmis-electrice.ro

POLITICA DE SECURITATE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL 

 

          Site-ul www.sarmis-electrice. ro, înregistrat la ANSPDCP cu numărul infochiosk: 997623663492 este proprietatea societății S.C. SARMIS COMEX S.R.L, cu sediul în loc. MOVILITA, jud. VRANCEA, RO6359764, J39/929/1994, cont: RO84BTRL04001202281305XX ( BANCA TRANSILVANIA ).

      Prin completarea formularului de inscriere si a formularului de comanda sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa intre in baza de date a companiei SARMIS COMEX SRL, aceasta avand dreptul sa colecteze si sa administreze datele dumneavoastra cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.

       SARMIS COMEX SRL colecteaza date cu caracter personal, numai cu acordul voluntar al clientului, pentru facturarea si expedierea comenzilor si/sau retururilor, contactarea clientului pentru rezolvarea situatilor anterior/ulterior comenzii, contactarea clientului la cererea sa voluntara.

      Clientul are drept de acces, interventie si opozitie asupra datelor personale comunicate, conform legii 677/2001, in mod gratuit, printr-o cerere scrisa, semnata si datata. Datele personale furnizate nu vor fi difuzate, cu exceptia operatorului direct al SARMIS COMEX SRL. La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata la adresa Str. Prosperitatii, nr.1, loc. Focsani, jud. Vrancea. 

 

  • POLITICĂ PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

      Această  Politică privind prelucrarea datelor cu caracter personal a fost elaborată în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile ulterioare (“Legea 677/2001”), în vederea furnizării de informații detaliate persoanelor ale căror date cu caracter personal sunt colectate și prelucrate în calitate de operator de către SARMIS COMEX S.R.L., societate românească, cu sediul social în loc. Movilita, jud. Vrancea, RO6359764, J39/929/1994, în contextual operării site-ului www.sarmis-electrice.ro și a subdomeniilor acestuia sau alte aplicații, mijloace digitale în legătură în acesta.

     Păstrarea securității și confidențialitatea datelor personale reprezintă o preocupare importantă pentru noi, constituind totodată o dovadă de apreciere a încrederii pe care ne-ați acordat-o. În acest sens, am procedat la implementarea tuturor cerințelor prevăzute de către legislația privind protecția datelor cu caracter personal prin Legea nr. 677/2002 pentru protecția datelor cu caracter personal și libera circulația a acestor date, Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.

 

     Orice colectare sau prelucrarea de date cu caracter personal se va  realiza numai cu respectarea următoarelor condițiilor expuse în cele ce urmează:

SARMIS COMEX SRL colectează date cu caracter personal pe paginile site-ului www.sarmis-electrice.ro și a subdomeniilor acestuia sau alte aplicații, mijloace digitale în legătură în acesta, numai cu acordul voluntar al  Utilizatorului  / Clientului/  Membrului , în următoarele scopuri:

a. înregistrarea ca Utilizator sau Client în cadrul  Siteului;

b. pentru a îmbunătății funcționarea Site-ului și administrarea sistemului de date, inclusiv evaluarea nivelului de servicii, monitorizarea traficului și popularitatea diferitelor produse și servicii;

c. contactarea acestuia în probleme de Relatii cu Clientii;

d. transmiterea către terți directi implicați în procesul de finalizare a comenzii;

e. scopuri statistice.

 

    Datele personale  comunicate de dvs. și colectate în scopul desfasurarii vanzarilor online  și actiunilor promotionale sunt: adresa  e-mail, parola Cont, nume și prenume,  telefon fix sau mobil valid, adresa de livrare, adresa de facturare, eventual date despre societatea pe care o reprezentați.

 

    SARMIS COMEX SRL nu promovează spam-ul. Utilizatorii/Clienții /Membrii nu vor primi corespondență de la noi decât dacă această corespondență este strict legată de o Comandă .

    SARMIS COMEX SRL garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate exclusiv prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

    SARMIS COMEX SRL se obliga ca datele colectate ale Clientului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate și să nu le facă publice, să  nu vândă, închirieze, licențieze, transfere, etc. baza de date conținând datele cu caracter personal vreunui terț neimplicat în îndeplinirea scopurilor declarate.

    SARMIS COMEX SRL poate dezvălui datele cu caracter personal angajaților proprii în conformitate cu atribuțiile specifice funcției lor și cu regulamantul intern și numai pentru scopul în care au fost comunicate.

 

Datele personale colectate de la dvs.  vor fi păstrate  atâta timp cât Contul va fi activ.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 sunteți informat că beneficiați de  următoarele DREPTURI în legătură cu Prelucrarea Datelor Personale de către SARMIS COMEX SRL:

(i) dreptul de a avea acces la Datele Personale - orice persoana  are dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu prelucrate de operator

(ii) dreptul de interventie asupra datelor – orice persoana are dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor.

(iii) dreptul de opozitie – persoana  are dreptul de a se opune in orice moment, printr-o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unor prelucrari sau sa fie dezvaluite tertilor.

(iv) dreptul de a nu fi supus unui decizii individuale adoptate exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal prin mijloace automate

(v) dreptul de a se adresa justitiei sau de a înainta o plângere autoritatii de supraveghere in domeniu pentru atacarea deciziilor operatorului.

(vi) dreptul de a merge in instanta si a cere daune pentru incalcarea drepturilor in baza legii nr. 677/2001.

 

Prezenta Politica se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client, exclusiv pe site-ul www.sarmis-electrice.ro, SARMIS COMEX SRL nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicată de către oricare alt terț la care se poate ajunge prin legături, indiferent de natura acestora, în afara Site-ului.