0751 102 029
comenzi@sarmis-electrice.ro

CONTOR MONOFAZIC ANALOGIC PE SINA DIN COMTEC

SKU :
02800
CONTOR MONOFAZIC ANALOGIC, 1 MODUL, 1X45A
Fisa Tehnica:
1558_contor-monofazic-analogic-pe-sina-din_.pdf
100.00 RON TVA inclus
Cantitate :

CONTOR MONOFAZIC ANALOGIC PE SINA DIN 

Prezentare generala:

- Contoarele de energie electrica analogice (MF0028-02800) si digitale (MF0028-02801) sunt destinate pentru masurarea energiei active pentru conexiunea directa in retele monofazate.

- Pe panoul frontal, este prevazut un LED care are doua culori (verde si rosu) care se aprinde intermitent. Cand are loc consumul de curent, LED-ul se va aprinde intermitent pe rosu. Cu cat este mai mare viteza de clipire a LED-ului, cu atat este mai mare consumul de enrgie.

- Contoarele de energie electrica MF0028-02800 sunt echipate cu un registru de 5 + 1. Cinci numere intregi sunt marcate in culoare neagra si o zecimala este marcata cu rosu.

- Contoarele de energie electrica MF0028-02801 sunt echipate cu afisaj LCD 5+2, care se foloseste pentru inregistrarea consumului si nu se poate reseta la zero. Acuratetea la citire este de 1/100 kWh.

- Contoarele de energie electrica cu montare pe sina DIN sunt echipate cu o iesire pulsatorie care este separata complet de circuitul intern si care genereaza impulsuri proportional cu energia masurata pentru testarea acuratetii. Iesirea pulsatorie depinde de polaritate, iesirea tranzistorului pasiv necesitand o sursa de tensiune externa pentru o functionare corecta. Pentru aceasta sursa de tensiune externa, tensiunea (Ui) trebuie sa fie de 5-27V DC, iar curentul maxim de intrare (Iimax) este de 27mA DC. Pentru conectarea iesirii de impulsuri, conectati 5-27V DC la conectorul 20 (anod), iar firul de semnal (S) la conectorul 21 (catod).

Instructiuni de montaj:

- Montajul contorului se face dupa ce a fost intrerupta tensiunea de alimentare.

- Se vor folosi instrumente de masura verificate pentru confirmarea intreruperii tensiunii de alimentare, inainte de inceperea lucrarilor de montaj.

- Recomandam ca firul de legatura care se utilizeaza pentru conectarea contorului la circuitul de la exterior sa fie dimensionat conform codurilor si reglementarilor locale pentru capacitatea disjunctorului sau a dispozitivului de protectie la supracurent din circuit.

- Acest contor se poate instala direct la exterior intr-o cutie de contoare cu grad de protective minim IP 44

- Contorul se monteaza pe o sina DIN 35 mm.

- Dupa terminarea instalarii, contorul trebuie sa fie sigilat. 

Etichetele produsului CONTOR MONOFAZIC ANALOGIC PE SINA DIN COMTEC

contor analogic, pe sina