0751 102 029
comenzi@sarmis-electrice.ro
|   Luni-Vineri : 09:00-17:00

PHILIPS HUE ADORE Aplica Oglinda Baie LED

SKU :
34351/11/P7
Aplica oglinda baie, 40W, led, 24V
Fisa Tehnica:
1313_philips-hue-adore-aplica-oglinda-baie-led_.pdf
750.00 RON 850.00 RON TVA inclus
Cantitate :

HUE PHILIPS ADORE Aplica Oglinda Baie LED

 

  • Caracteristici:

 

Durata de viata: 30000 ore

Putere : 40W

Grad protectie: IP44 

Soclu: LED 

Flux luminos: 3000lm

Dimensiuni: 595x138x64mm 

Culoare: crom  

Compatibil bec incandescent: 204W

 

  • Despre PHILIPS HUE

 

Philips Hue Connected Lighting este un sistem de iluminat performant, de ultima generatie, pentru locuinte si cladiri inteligente. Hue iti permite schimbarea ambientului camerei dupa bunul tau plac. Posibilitatile de utilizare a Hue sunt nelimitate, la fel ca si culorile luminii pe care sistemul le poate genera.

Philips Hue poate fi instalat foarte usor, in doar 3 pasi simpli.

  1. Inlocuiesti becurile obisnute ale camerei cu becurile inteligente din sistemul Philips Hue. Deasemenea, poti opta pentru un corp de iluminat inteligent din gama Hue ceea ce va duce experienta la un nivel si mai placut;
  2. Instalezi Bridge, consola wireless ce serveste ca punte de control, atasand-o la o conexiune fixa locala de internet/intranet (isi va efectua singura setarile). Optional, se poate opta pentru telecomanda/variator/intrerupator inteligent pentru a inlocui Bridge, dar controlul din aplicatia smartphone/tableta nu va mai fi disponibil;
  3. Descarci aplicatia pentru smartphone/tableta si o folosesti pentru a controla sistemul (comunica automat cu Bridge);

Beneficiaza de tot confortul oferit de sistemul de iluminat personalizat Philips Hue Connected Lighting descarcand si utilizand aplicatia Philips Hue pentru smartphone/tableta.

Aplicatia pentru mobil a sistemului Philips Hue Connected Lighting comunica automat cu dispozitivul Bridge Wireless instalat (dispozitiv conectabil ca un Router, dar fara setarile tipice acestuia). Practic, in doar cateva minute poti instala atat sistemul Hue Connected Lighting dar si aplicatia pentru smartphone/tableta.

 

Philips Hue iOS app  Philips Hue Google Play app

 

Setează-ți luminile pentru a se potrivi cu stilul tău de viață

 

  • Trezește-te și culcă-te într-un mod natural

Philips Hue te ajută să te trezești în modul in care dorești, ajutându-te să îți incepi ziua intr-un mod plăcut. Luminizitatea poate fi setată să creascăgradual mimând efectul răsăritului de soare și te ajută să te trezești natural, în loc să folosești sunetul strident al ceasului de alarmă. Începe-ți ziua în modul potrivit. Seara, lumina caldă de relaxare te ajută să te destinzi și îți pregatește corpul pentru un somn placut.

  • Relaxează-te, citește, concentrează-te și energizează-te cu rețetele de culoare

Lumina ne influențează starea și comportamentul. Philips Hue te poate ajuta să iți personalizezi rutinele zilnice în momente de care te poți bucura. Sari peste cafeaua de dimineață și fii pregătit pentru o zi cu lumină albă care te poate ajuta să îți energizeze corpul și mintea. Fii focusat cu lumina albăstrălucitoare, sau întinde-ți picioarele și relaxează-te cu o lumină plăcută albă pentru un sfârșit de zi perfect.

2200K - RELAXARE - bucura-te de orice moment și relaxează-te. permite luminii calde să te îmbrățiseze.

2900K - CITIT - Devorează-ți cartea favorită, pentru a te relaxa citind nuvela favorită, alege o temperatură de culoare caldă a luminii.

4300K - CONCENTRARE - Fii focusat la muncă. O lumină albă rece te va menține focusat asupra activităților tale zilnice.

6400K - ENERGIZARE - Bucură-te de energia luminii. Stimulează-ți metabolismul și bucură-te de efectele energizante ale temperaturilor de culoare albe reci.

 

Etichetele produsului PHILIPS HUE ADORE Aplica Oglinda Baie LED

philips, hue, led, inteligent, iluminat